Tävlingskommitté

Mjölkeröd bjuder på ett utbud med ett stort och varierat tävlingsprogram där både den seriöst satsande golfaren och den som önskar mer fokus på socialt och trevligt umgänge kan finna det den söker. Tävlingskommittén arbetar för att lägga tillrätta förhållandena så att tävlingar och vanlig sällskapsgolf kan fungera fint vid sidan av varandra och att tävlingsdeltagande ska vara lätt att både planlägga för och att medverka i.

Vi ser det som väldigt viktigt att tävlingsgolf ska vara något som uppskattas och är positivt för så många golfare som möjligt. För att uppnå det så får inte tävlande upplevas som skrämmande och överdrivet allvarligt även om det naturligtvis ska vara ”på riktigt”.

Tävlingsformerna i vårt program är därför varierade och den sociala faktorn är hög i många fall så vi hoppas att riktigt många ska välja en trevlig och avkopplande tävlingsrunda av och till i tillägg till de ”vanliga” sällskapsrundorna.

För dig som inte vågat spela tävling tidigare så kan vi bara säga; gör ett försök! Du kommer att upptäcka att dom flesta som spelar tävlingar är precis som alla andra, lika bra/dåliga golfare som du är.…(och kommer man sist så får man trösta sig med att man i varje fall gjorde den som kom näst sist lite gladare!).

För mer information kontakta tävlingskommitténs ordf. Patrick Andersson kolmyrarna@gmail.com