Lokala-regler

BOKNINGSREGELER

Tidsbokning gäller varje dag mellan kl. 06.00-19.00, övrig tid gäller bollränna. Medlemmar kan boka starttid så långt i förväg de vill. Gäster är välkomna att boka 30 dagar innan. Har ni en förfrågan om speldatum längre än 30 dagar i förväg var god kontakta kansliet via mail info@mjolkerodgk.se eller
telefon +46 (0)525-220 41. Om ni är en tvåboll boka då ihop er med en annan tvåboll då kansliet ändå bokar ihop närliggande tvåbollar.
HCP regler: Under helg och högsäsong är spelare mellan hcp 40-54 välkomna att boka tid efter kl. 15.00.

Alla spelare måste ha egen utrustning med bag, för att få spela.

Fadder rundor: Får lov att göras efter kl.18, personen som är fadder får högst ha 25 i HCP och måste vara över 21 år. Alla i bollen måste ha egen utrustning. Speltempo och golfetiket måste följas.

Dagsgreenfee gäller måndag – torsdag (låg- & mellansäsong).

Bokningsregler för gratiskort NGF, SGF, BDGF,GAF, SGA, PGA & BDGF juniorer

För spel med ovanstående kort ska gälla krävs det föranmälan senast dagen innan via mail eller telfon till kansliet:

Om spelaren inte föranmält innehavet av ett gratis kort får spelaren betala ordinarie greenfee.
För NGF, SGF, GAF, SGA & PGA- kort gäller spel 1ggr/säsong i mån av plats.
BDGF:s introduktionskort gäller 2 ggr fritt spel per år i mån av plats.

Juniorer som är medlemmar i en BDGF-klubb spelar gratis. För att gratis spel ska gälla måste junioren kontakta klubben senast dagen innan för att se att det passar klubben. Klubben har rätt till att hänvisa junioren till en mer passande tid för klubben!

BETALNING AV GREENFEE

Greenfee betalning erlägges i receptionen vid bokad starttid under receptionens öppettider. När receptionen är stängt fyller spelaren i sina uppgifter på ankomstkortet i entrén som sedan stoppas i greenfeeinkastet. Greenfee betalning sker via swish, kortbetalning i izettle eller kontant.

GREENFEE KONTROLLER

Här på Mjölkeröd utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum.
Om spelaren inte skrivit in sitt namn på ankomstkortet och greenfeeavgiften inte är betalad får spelaren vid greenfeekontroll erlägga dubbelgreenfeeavgift, gå av banan samt rapport om förseelsen kommer att skickas vidare till spelarens hemma klubb.

Omklädningrum:

Vi har omklädningsrum för er som kommer, med dusch och toalett. Handduk finns att låna i receptionen eller restaurangen.

Ospelbar bana på grund av häftigt regn

Om du tvingas avbryta din rond på grund av att greenerna svämmar över av vatten betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid översvämmade greener erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Avbruten rond på grund av åska

Om du tvingas avbryta din rond på grund av åska betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid åskväder erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Vid frost

Vid frost förskjuts samtliga tider. Receptionspersonalen meddelar när det är ok att spela. Vi gör vårt bästa för att förutse frosten och blockerar då tider för att minska risken för förskjutning av bokade tider.