Tanumstrand

Tanumstrand 457 95 Grebbestad
Information

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Tanumstrand kan erbjuda olika golfpaket med olika sorters boende och ligger bara 8 km från Mjölkeröds Golfanläggning.  Det finns allt ifrån stugor till svit. Tanumstrand ligger vid klipporna i Grebbestad och Fjällbacka skärgård, och har ett fantastiskt läge precis vid havskanten.

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPA-upplevelser. SPA Horisont erbjuder alla över 16 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Grebbestad Skärgård.

Golfpaketen innehåller 1 eller 2 greenfee med olika alternativ på mat. Skaldjur från våra egna vatten är en viktig del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Våra kockar har komponerat en meny baserat på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Du kan också besöka Pizzeria Udden och under sommartid uteserveringen Dockside på bryggan.

Hotellfakta